Гра Суші Кіт: Катапульта

Зараз буде дуже смачно і дуже весело. Ласкаво просимо в казковий світ Суші Котика. Цей милий кіт вирушив у подорож Японією. А все тому, що це батьківщина суші. Суші Кіт їх просто обожнює і не уявляє без них свого життя. У грі "Суші Кіт: Катапульта", ви будете запускати нашу голодну кицюлю прямо в небо, де повним повно смачних суші. Але простіше сказати, ніж зробити.

Як грати?

Для початку необхідно вибрати правильну силу удару в індикаторі сили в лівому кутку гри. Щойно ви клацнете мишкою, тоді Суші Кіт злетить до самих небес. У нижньому лівому куточку будуть дві маленькі іконки із зображенням Суші Котика. Щойно кіт зменшить оберти польоту, ви можете клікнути по іконці і він знову злетить.

Щоб допомагати коту вкотре злетіти, намагайтеся потрапити на пузико сумоїста або на яму з павутиною. Тоді він зможе розігнатися і підстрибнути. Але пам'ятайте, що якщо Суші Кіт потрапить на монстрів із шипами, то втратить частину накопичених суші.

За кожен пройдений рівень, ви отримуватимете гроші, які можна витратити в магазині апгрейда. Там ви зможете придбати бонуси, які допоможуть вам проходити гру з легкістю і задоволенням. Іконка з мордочкою - це додатковий стрибок. Суші магніт притягуватиме до вас найближчі суші, які ви зможете поглинати. Корм для пташок приваблюватиме пернатих і ви зможете набирати розгін з їхньою допомогою. Міні індикатор уповільнює швидкість на основному індикаторі і ви зможете точніше вибрати силу кидка. Дві собачки - це супер друзі, які допоможуть вам підняти Суші Кота, якщо він впав. Стрибаючі боби зарядять вас силою стрибучості. Проявіть чудеса спритності і перемога у вашій кишені. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Суші Кіт: Катапульта, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Коти
4.2831269143694 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 15018)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Super Sushi Cat A Pult.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 15018 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2016.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри