Гра Флай Кет

Гра "Флай Кет" - це захоплива нескінченна гра, в якій ви керуєте літаючим котиком, що вміє пурхати як флаппі берд. Вам належить пролітати крізь перешкоди на своєму шляху, відкривати нові локації, збирати монетки і отримувати додаткові бонуси. За допомогою накопичених монеток ви зможете змінити зовнішність свого котика і вибрати унікальний вигляд, наприклад, казкового єдинорога, клоуна, офісного працівника або вогняної кулі.

На відміну від традиційної гри Flappy Bird, "Флай Кет" пропонує красиві локації з милою і доброзичливою графікою. Ви також маєте можливість отримати додаткові життя, щоб не починати раунд заново при зіткненні з перешкодами.

Як грати?

Для гри натискайте на екран або ліву кнопку миші, щоб підняти котика трохи вгору і пролетіти між перешкодами. Ваше завдання - набрати найбільшу кількість очок за один раунд, поступово збільшуючи свій рекорд. Ви також можете збирати монетки і використовувати їх для купівлі нового вбрання для котика. Щоб змінити зовнішність котика, перейдіть у головне меню і виберіть "поміняти кота". Влаштуйтеся комфортно, насолоджуйтеся чарівними локаціями і спробуйте встановити новий рекорд у грі "Флай Кет"!

Тут розташована онлайн гра Флай Кет, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Коти
3.4117647058824 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 17)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fly Cat 2.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 17 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри