Дізнайся вік свого телеграм аккаунту і отримай Dogs!

Гра Луні Тюнс: Пускова Установка Багса Банні

Представляємо вашій увазі "Луні Тюнс: Пускова Установка Багса Банні". У цій грі ви поринете в пригоди знаменитого Багза Банні, веселого і дотепного кролика, який славиться своїми винаходами. Після того як Багз запатентував свій винахід для чищення моркви і придбав собі будиночок, його спокійне життя порушили темні кролики, які крадуть його моркву прямо з грядки. Але наш герой не збирається сидіти склавши руки! Він вирішує зупинити грабіжників і захистити свій урожай. Темні кролики, не злякавшись Багза, навіть погрожують йому розправою, якщо він не відстане від них. Але кролик не збирається здаватися так просто. У його арсеналі є потужна зброя - пускова установка на колесах, і він готовий використати її, щоб захистити свій врожай і спокій свого будинку.

Як грати?

Гра складається з 20 рівнів, де в кожному з них вам доведеться боротися з настирливими злодюжками. Перший рівень буде навчальним - як користуватися зброєю і правильно прицілюватися. Витягніть свою пускову установку і налякайте всіх нежданих гостей. Але будьте обережні, вони не так легко лякаються, як здається. Якщо противники не злякаються вашої зброї, почніть стріляти. Перед кожним пострілом гарненько прицільтеся, адже вороги можуть сховатися за ящиками, і влучити в них буде непросто. Краще стріляйте, не розбиваючи ящики, адже вони знадобляться вам ще. Але якщо іншого виходу немає, звісно, знищуйте і ящики, але тільки разом із ворогами. Намагайтеся знищити всіх ворогів з одного пострілу і отримаєте більше морквини. У кролика є різного виду ядра, які здатні знищити певні перепони, тож врахуйте це під час стрільби.

Тут розташована онлайн гра Луні Тюнс: Пускова Установка Багса Банні, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
1.9090909090909 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 11)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Looney Tunes Looney Launcher.
  • Вона отримала оцінку 1.9 з 5, проголосувало 11 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри