Гра Бродилки Крижане Серце

Гра Броділкі Крижане Серце з Анною і Крістофом - одними з головних героїв цього мультфільму. Анна і Крістофф познайомилися дуже давно. Це було тоді, коли Ельза на весь світ нагнала величезну і сніжну зиму і зовсім не смілива Анна вирішила піти в гори, щоб знайти сестру. Коли кінь Анни втік до лісу, вона зовсім змерзла, як раптом побачила Крістофа в затишному магазинчику. Він був альпіністом-початківцем і продавав людям лід, але зараз, коли навколо зима, ніхто не потребував його послуг. Коли Анна і Крістоф побачили одне одного - вони ще не знали про те, що це кохання назавжди і що вони будуть разом. Щоб врятувати Ельзу, їм двом потрібно було докласти чимало зусиль. Основне правило - це робити все разом і навчитися їздити на олені. Звичайно Крістофф умів поводитися зі своїм оленем Свеном і він запропонував Анні поїхати на пошуки Ельзи.

Тут розташована онлайн гра Бродилки Крижане Серце, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2630670043749 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 8686)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран

Детальний опис гри:

У грі буде всього 6 рівнів, три з яких потрібно пройти Анні і три Крістофу. У кожному з рівнів на наших героїв чекатимуть все нові і нові пригоди.

У першому рівні ви зможете грати з Крістофом. Оскільки він альпініст і досвідчений слідопит. За допомогою своєї мотузки він може підніматися вгору прямо по скелях.

За пройдене завдання ви отримаєте від однієї до трьох зірочок.

У другому рівні ви будете грати Анною, яка має йти вперед і шукати чарівні квіти. Їй також доведеться бігати і лазити по горах.

У лісі на наших героїв чекають злі вовки та інші вороги, від яких принцеса зможе сховатися за сніговою горою або за каменем. З кожним рівнем буде тільки більше перешкод і перепон.

Анна і Крістоф повинні будуть збирати якомога більше квітів і мотузок, щоб отримувати досягнення.

Наприкінці свого шляху, ви повинні будете допомогти Анні прогнати снігового монстра, щоб вона могла врятувати свою сестру. Грайте і пройдіть цю чарівну гру бродилку до самого кінця. Удачі!

Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Frozen: Double Trouble.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 8686 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2014.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри