Гра Кубики 2048

"Кубики 2048" - це дуже захоплива математична головоломка "2048" з кубиками, в якій ви відчуєте найкрутіші емоції за допомогою ланцюгової реакції кубиків! У цій грі вам потрібно набрати це максимальне число. Тому, щоб почати грати швидше тисніть зелену кнопку!

І так, ця гра складається з великого квадратного поля, на якому і буде все відбуватися. Ваше завдання в грі - набрати максимально велике число. Зробіть все необхідне, щоб отримати хороший результат! Адже за це вам нараховуватимуться очки, а це означає, що що більше очок, то ви швидше до перемоги!

При скиданні двох кубиків одного номіналу під час зіткнення вони перетворюються в одну. Після стає одним числом, яке дорівнює сумі плиток, що з'єдналися. Після кожного ходу на вільній секції поля вам потрібно скидати нові кубики з різними цифрами, щоб створити ще більше число. Якщо немає відповідної мети, можна спробувати вистрілити так, щоб пересунути інший куб у потрібне місце. Тому уважно розгляньте всі цифри, що знаходяться перед вами і постарайтеся прикинути всі варіанти їх переміщення. Зробіть все, для того, щоб отримати суму, що буде не меншою за 2048! Бажаємо добре провести час, з грою "Кубики 2048"!

Тут розташована онлайн гра Кубики 2048, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Кубики
4.25 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 688)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Cubes 2048.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 688 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри