Гра Захисні Кубики

Гра "Захисні Кубики" ґрунтується на захисті вежі або бази від нападників- ворогів, які рухаються заздалегідь позначеним шляхом до своєї мети.

Як грати?

Ваше завдання не допустити ворогів до вашої бази і для цього ви маєте купувати та встановлювати оборонні укріплення у вигляді кубиків (гральних кісток), які мають точки від 1 до 6. Крім цього, кубики також мають різні кольори, як-от: синій, зелений, червоний, фіолетовий і жовтий. Кожен колір кубика робить його унікальним і наділяє його особливою силою і здібностями. Деякі кубики сповільнюють ворогів, червоні атакують разом із синіми, а фіолетові додають силу сусіднім кубикам, тоді як жовті просто стоять на полі та перетворюються на один з інших кубиків через деякий час.

Разом, усі кубики чудово захищають вашу базу від ворогів, яких з кожною миттю стає дедалі більше. За вбивство ворогів ви отримуєте гроші, на які можете купувати нові кубики з числом 1, які потім можна з'єднувати з подібними кубиками, щоб у результаті створити один потужніший кубик з числом 2 і так далі.

Грайте, захищайтеся від ворогів і створіть найбільшу і непереможну армію кубиків, удачі!

Тут розташована онлайн гра Захисні Кубики, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Кубики
4.65 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 40)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Defense Cubes.
  • Вона отримала оцінку 4.7 з 5, проголосувало 40 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри