Гра Кухня Сари: Перевернутий Пиріг із вишнею

Раді вас вітати в грі "Кухня Сари: Перевернутий Пиріг із вишнею"! Сьогодні дуже гарний день для того, щоб провести його на кухні і спробувати що-небудь нове. А ви знали, що перевернуті торти стали дуже популярними? А це все завдяки одному дуже відомому французькому кухарю! А оскільки наша улюблена учениця кулінарії Сара любить стежити за новинками кухні різних країн, вона теж хоче спробувати зробити перевернутий торт. Але сьогодні вона хоче це зробити саме з вами. Цей десерт закохав у себе безліч людей з Франції, тому Сара дуже сподівається на те, що у вас вийде, і ви також будите робити такий смачний десерт і в своїй країні. Готові? Тоді починаємо!

На початку гри ви потрапите в улюблене місце Сари і побачите там її кухню, яка сповнена всілякими красивими мисочками і найсвіжішими продуктами, які вже точно стануть в нагоді для приготування цього чудового десерту. Насамперед вас потрібно буде підготувати всі потрібні інгредієнти і посуд для приготування дуже смачного перевернутого пирога з вишнею. У процесі гри ви будите отримувати бали, тільки якщо будите робити все швидко і правильно, щоб вийшов дуже ароматний і красивий пиріг. Сара дуже любить готувати всякі смаколики, тому вам потрібно також не відставати від неї, щоб ви також готували приголомшливо. Бажаємо вам заробити тризірковий рейтинг наприкінці гри за приготування чудесного перевернутого пирога і весело провести час!

Тут розташована онлайн гра Кухня Сари: Перевернутий Пиріг із вишнею, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3745928338762 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 307)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sara's Cooking Class: Cherry Upside Down Cake.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 307 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри