Гра Марінет на Зимових Канікулах: Холод і Спека

У грі "Марінет на Зимових Канікулах: Холод і Спека" прекрасна Леді Баг залишить свої героїчні справи на потім і готуватиметься до відпустки. Дівчина ще не визначилася, куди вирушити відпочивати, тому потрібно продумати два варіанти луків. Першим буде образ для зимового відпочинку. Спочатку потрібно зробити гарний макіяж, який матиме гармонійний вигляд на морозному тлі зими. Яскраві тіні, акуратні стрілки та красива помада створять крутий макіяж. Потім ви зможете вибрати зачіску, стильний комбінезон і масу красивих аксесуарів.

Наступним буде сліпуче вбрання для спекотного літнього відпочинку. Тут ви зможете створити по-справжньому сяючий лук для літа. Не соромтеся грати з фарбами і вибирайте найяскравіші кольори. Зробіть сміливий макіяж, який можна дозволити собі тільки влітку. Потім приступайте до вибору купальника та інших пляжних атрибутів. Нехай обидва образи Марінет будуть приголомшливими і дівчина вразить усіх своїми крутими вбраннями. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Марінет на Зимових Канікулах: Холод і Спека, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.354609929078 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 141)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Marinette Winter Vacation Hot And Cold.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 141 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри