Гра Лего Ніндзяго: Турнір Сміливих

Відважні воїни, ви готові трощити ворогів і воювати за перше місце? Тоді, ласкаво просимо в гру "Лего Ніндзяго: Турнір Сміливих"! Щороку на Землі Ніндзяго проводиться турнір для найсміливіших воїнів. Там беруть участь найсильніші та найвитриваліші герої і лиходії. Конкуренція велика і заздалегідь дуже складно сказати, хто ж стане переможцем.

Перед тим, як ступити на арену, необхідно вибрати свого персонажа. Спочатку у відкритому доступі буде тільки десять героїв: Кай, Джей, Коул, Зейн, Ллойд, Сенсей Ву, Нія, Ронан, Самурай Ікс і Дарет. Набравши певну кількість очок, гравці зможуть розблокувати дуже колоритних персонажів: Ультра Фіолет, Харумі, Акронікса і генерала Мачію. Щойно вибір буде зроблено, ви опинитеся на арені.

Як грати?

Разом із вами в турнірі братимуть участь ще п'ять воїнів. Уся арена всіяна небезпечними пастками. Вони активуються великими кнопками на підлозі. Ви можете швиденько на них стати, коли суперник буде під прицілом, і знищити його. Але стережіться такої ж долі для себе. Обходьте пастки стороною, коли біля кнопки крутитимуться вороги. Спочатку ваш воїн буде озброєний сюрікенами. Вони чудово працюють на відстані, але для ближнього бою потрібна інша зброя. По всій арені можна знайти різну зброю і замінити нею стару. Щоб поповнити запаси здоров'я, шукайте смачний рамен. Він допоможе не тільки втамувати голод, а й підлікуватися. Переможете всіх і станьте номером один! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Лего Ніндзяго: Турнір Сміливих, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0742275810098 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2654)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - рух
  • - атака
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Ninjago: Turnier der Tapferen.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 2654 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри