Пригоди в Лего Сіті: Будуй і Захищай

У грі "Пригоди в Лего Сіті: Будуй і Захищай", ви вирушите в найдивовижніше місто на планеті. Воно повністю складається з цеглинок лего і може перебудовуватися до нескінченності! Це означає, що можна перебудувати містечко на власний смак, що ми з вами зараз і зробимо! Мер Лего Сіті Саймон Флек допомагатиме вам із будівництвом і дасть усі необхідні підказки.

Насамперед необхідно забудувати центр міста. Для цього вам знадобляться цеглинки лего. Щоб їх добути, потрібно накопичити певну суму і зайнятися розкопками. Для цього використовуйте іконку із зображенням лопати в правому куті гри. Натискайте на різні блоки і постарайтеся знайти всі цеглинки і бонусні монетки.

Щойно у вашому розпорядженні з'являться всі необхідні будматеріали, ви зможете побудувати будівлю. Кожна споруда приноситиме прибуток, який можна витратити на нові розкопки. Щоб перейти до наступної локації, потрібно забудувати весь центр міста. Тільки тоді ви зможете взятися за будівництво села та інших локацій у Лего Сіті. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Пригоди в Лего Сіті: Будуй і Захищай, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.258304696449 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1746)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — LEGO City Adventures: Build and Protect.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 1746 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри