Гра Лікарня швидкої допомоги: Доктор Бегемот

Медицина швидкої допомоги - дуже важлива професія. Коли щось трапилося, тут швидка допомога і травматолог. Лікарю потрібно дуже швидко приймати рішення, адже потрібно терміново лікувати пацієнта. А коли потрібна термінова операція, лікар робить її одразу. Він рятує життя всіх своїх пацієнтів. І сьогодні наш улюблений Бегемот представляє нову гру від Розвиваючих дитячих ігор. Це так звана лікарняна гра. А ви тут найголовніший травматолог. То чого ж ми чекаємо? Ходімо! Швидка допомога вже в дорозі!

Як грати?

Хтось випав із вікна, автомобільна аварія або будівельний кран, що впав? Не хвилюйся! Наш Бегемот вилікує і врятує всіх своїх пацієнтів. Але щоб встигнути, потрібно поквапитися до місця, де сталася аварія. Також важливо правильно водити машину. А коли будете на місці, вам зроблять термінову операцію. Лікар розбере осколки, накладе пластирі, намаже йодом і зробить уколи. І це не єдині завдання, які нам потрібно виконати. Розвиваюча гра Лікарня Гіппо створена для малюків і навчить їх багато чому цікавому і корисному. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Лікарня швидкої допомоги: Доктор Бегемот, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0921052631579 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 228)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Emergency Hospital Hippo Doctor.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 228 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри