Гра Стоматолог для Дітей і Малюків 2-5 років

Хлопці, а ви знаєте, що буває, якщо не чистити зуби? Правильно, вони починають хворіти і необхідно йти до стоматолога, щоб вирішити всі проблеми. У сьогоднішній грі ви будете в ролі стоматолога, який лікуватиме хворих і даруватиме всім клієнтам здорову й білосніжну усмішку. Вашими клієнтами сьогодні будуть маленькі звірята, які так само потребують огляду стоматолога. Ви так само дізнаєтеся, що лікування зубів, це не страшно, а навпаки, дуже навіть захоплююче. Давайте починати!

Як грати?

Отже, ви досвідчений стоматолог, який надаватиме допомогу всім хворим, які записалися до вас на лікування. Для початку, вам потрібно вибрати першого пацієнта, потім посадіть хворого в крісло й огляньте ротову порожнину, щоб зрозуміти, який метод лікування тут необхідний. Дотримуйтесь усіх підказок, щоб правильно зробити огляд і почати лікування. На кушетці будуть розкладені всі необхідні інструменти для лікування. Ваше завдання, по черзі використовувати потрібний інструмент, щоб усунути всі проблеми із зубами. Ви зможете лікувати карієс, встановлювати брекети, прибирати темні камені, а ще видаляти мікроби і виривати зниклі зуби. Не переживайте, звірам буде не боляче, вони повністю вам довіряють і з нетерпінням чекають, щоб ви вилікували їхні зуби. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Стоматолог для Дітей і Малюків 2-5 років, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3333333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Dentist for Kids & Toddlers for 2-5 Years Old.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 6 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри