Гра Лінії: Риболовля

Ласкаво просимо в захопливу гру "Лінії: Риболовля"! Ми вирішили для вас зробити гру за тематикою ліній і поєднали їх з риболовлею в одній грі. У цій логічній грі ви зможете дізнатися про найрізноманітніші види річкових і морських риб. У грі Лінії і Риболовля у вас буде можливість зловити цілих 140 видів рибок залежно від колірних поєднань кульок, довжини і кількості волосіні. Це дуже цікава і логічна гра про лінії, в якій ви можете заробити багато монет, залежно від виду риби, яку зловить рибалка. Готові почати грати? Тоді приступаємо!

І так, після того, як ви зробите перший хід і лінія не утвориться, на ігровому полі з'являться три нові різнокольорові кулі. Ви будите грати перший рівень доти, доки ігрове поле не буде повністю заповнене кулями або поки не досягнете мети рівня. Ваша мета в цій грі - набрати якомога більше очок при створенні ліній з кульок і зловити якомога більше риби. У грі є кілька видів рибалок. Наприклад "Рівні Риболовлі" - це режим у грі зі 150 рівнями і різними завданнями, мета якого полягає у виконанні завдань і отриманні максимальної кількості зірок. "Риболовля Про" схожа на класичну версію гри "Кольорові Лінії" з довгими лініями з 5 куль одного кольору. "Турнір" - це режим, у якому ви можете взяти участь у п'яти турнірах і отримати бронзові, срібні або золоті кубки, і також "Аматорський Режим".

У вас з'являтимуться бонуси, як-от: вудка, синя приманка, жовта приманка, різнокольорові кульки, рибальська сітка і супер гачок, які полегшать вам завдання в проходженні рівня. Зловіть багато риби, переміщаючи кулі з однієї клітини в іншу, для створення лінії з трьох або більше однакових куль по горизонталі, вертикалі або діагоналі. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Лінії: Риболовля, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Лінії
3.4761904761905 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 42)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fishing and Lines.
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 42 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри