Гра Людина Павук: Погоня за Містеріо

Всесвіт Марвел подарував нам багато сильних і могутніх супергероїв. Але найулюбленішим героєм багатьох поколінь була і буде відважна Людина Павук. Пітер Паркер, будучи ще школярем, звалив на себе тягар супергероя і відмінно з ним справлявся протягом багатьох років.

У грі "Людина Павук: Погоня за Містеріо", ви зможете приміряти на себе роль великого героя і врятувати місто. Лиходій Містеріо напав на Нью-Йорк і в місті запанував повний хаос. Всі люди в паніці і кожен боїться за своє життя. Щоб повернути мир і спокій у домівки городян у боротьбу з Містеріо вступає Людина Павук.

Як грати?

Ви будете літати містом, використовуючи павутину. Перелітаючи з одного хмарочоса на інший вам необхідно виконувати місії, які будуть вказані на початку кожного раунду. Також, по дорозі знищуйте робопчел і літаючі черепи, і збирайте золотих жуків. Вони потрібні для прокачування характеристик Людини Павука та ігрових бонусів. Ви зможете підвищити швидкість героя, посилити акробатичні трюки, збільшити кількість монет на локації, а також, купити щит із павутиння і літаючий дрон. Це допоможе вам у боротьбі з нещадним лиходієм. Попереду на вас чекають великі справи! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Людина Павук: Погоня за Містеріо, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8175018698579 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4011)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - стрибати на павутині
  • - пауза
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Spider-Man: Mysterio Rush .
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 4011 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри