Гра Людина Павук: Небезпеки на Високому Горизонті

Спробуйте круту гру "Людина Павук: Небезпеки на Високому Горизонті". Ви напевно отримаєте задоволення, використовуючи чудові здібності головного героя. Ба більше, вам потрібно буде використовувати свої наукові навички! Що відбувається, коли Пітер Паркер опиняється зовсім один у лабораторії, наповненій грізними вбивцями доктора Восьминога? Є тільки один спосіб дізнатися! Він працював зі своїм професором у лабораторії, у звичайний день, коли спрацювала сигналізація. Отто Октавіус послав своїх людей за однією з найцінніших речовин у всесвіті, хромом. Єдине, що стоїть між цим злим генієм і його метою - худорлявий підліток на ім'я Пітер Паркер. Пітер збирається використати свій мозок і свою супергеройську силу, щоб захистити стихію і не дати їй потрапити в чужі руки.

Як грати?

Гра складається із серії дедалі складніших рівнів. Вони кинуть виклик вашому розуму і кмітливості, а також вашим бойовим навичкам! Мета кожного етапу гри - захистити цінний хром від поплічників доктора Октавіуса. Але як це зробити? Використовуйте безліч пасток у лабораторії вашого професора, щоб зупинити їх. Якщо перший рівень здається трохи складним, не лякайтеся! Виберіть рівень навчання і спробуйте його пройти, щоб ви могли ближче познайомитися з ігровим процесом і механікою гри. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Людина Павук: Небезпеки на Високому Горизонті, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1027900146843 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 681)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • +
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Spider-Man: Hazards At Horizon High .
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 681 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри