Гра Гігантські Хрестики-Нолики

Хлопці, прийшов час перевірити свою кмітливість і кмітливість! У грі "Гігантські Хрестики-Нолики" ви зможете зіграти в знамениту головоломку в новому форматі. У грі є дві категорії - проти комп'ютера і на двох. Ви зможете зіграти поодинці проти штучного інтелекту або ж покликати в гості друзів і зіграти на двох. Вибір завжди за вами!

Щойно ви визначитеся з режимом, потрібно вибрати режим складності. Складність залежить від кількості клітин на ігровому полі. У грі є три режими: класичний, великий і величезний. У класичному режимі на вас чекає поле розміром три на три клітини, у великому - п'ять на п'ять, а у величезному - десять на десять клітин.

Перший гравець гратиме хрестиками, а другий гравець - нуликами. Щоб перемогти, потрібно зібрати три символи по вертикалі, горизонталі або діагоналі. Це буде не так просто, адже хід буде йти по черзі. Постарайтеся виробити стратегію, яка допоможе ввести суперника в оману, і перемога буде у вас у кишені. Ця весела гра допоможе не тільки скрасити вільний час, а й зробити це з користю для логічного мислення. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Гігантські Хрестики-Нолики, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0402684563758 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1192)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Giant Tic Tac Toe.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 1192 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри