Гра Анова

"Анова" - це захопливий квест у стилі стімпанк, де вам належить влаштувати справжній мозковий штурм і зануритися у світ пригод. Анова була квітучим місцем з високорозвиненими технологіями. Але одного чудового дня на землю впав метеорит і посіяв навколо запустіння і хаос. Згодом його частинки стали з'єднуватися із земними елементами, які почали синтезувати енергію О. Вона дала країні могутність, але жадібні правителі почали привласнювати собі джерела енергії і почалася війна. Воювали всі острови країни, і Анова перетворилася на брудне і захаращене місце.

У цьому світі ви познайомитеся з чарівною дівчиною піратом на ім'я Вайолет. Після війни вона виросла одна. Будучи малятком вона знайшла маленького робота і полагодила його. Вони стали найкращими друзями. Згодом хлопцям вдалося накопичити трохи грошей і купити літаючий корабель. З цього моменту і почалися пригоди повітряних піратів!

Як грати?

На початку гри ви опинитеся в каюті корабля Вайолет. Уважно вивчіть приміщення і пошукайте корисні предмети. За допомогою ганчірки поверніть важіль і зупиніть отруйний газ. Потім полагодьте механізм над столом і заткніть діру в трубі за допомогою маленької пробки. Тепер можна полагодити бортовий комп'ютер і вирушити на сусідній острів. Там на вас чекають нові завдання, які ви зможете вирішити, використовуючи свою логіку, спостережливість і кмітливість. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Анова, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9827586206897 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 58)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Anova.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 58 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри