Гра Король Маджонга

"Король Маджонга" - це гра, яка заснована на стародавній китайській грі в кістки. На вас чекає багато захопливих рівнів і головоломок з інструкціями російською мовою. Швидше запускайте гру і вирушайте в тривалу інтелектуальну подорож з мавпочкою. Навіть якщо ви зовсім новачок, детальний майстер-клас у грі дасть змогу з легкістю навчитися грати в маджонг. Цей маджонг по-справжньому унікальний. У ньому ви можете не просто з'єднувати однакові плиточки, а й повністю налаштувати гру під себе. А це вам цілком допоможе стати справжнім королем маджонга!

У вас є можливість вибрати стиль маджонга: природа, тварини, символи або ж просто класичний маджонг. Щоб вам купити один із цих стилів, вам потрібно трохи підзаробити на початкових рівнях. Після цього ви зможете навідатися в магазин і придбати для себе навіть кілька підсилювачів, щоб гра була набагато простішою, але водночас цікавішою. Вам будуть доступні три різні режими гри, тому клацайте на стрілочки з боків ігрового поля, щоб обрати бажаний режим: спокійний, класичний, чемпіон. Також у вас буде рівень дня, який щодня змінюватиметься. Вам слід грати в цю гру щодня, щоб не пропустити нічого цікавого!

Як грати?

Ваше завдання в грі - відшукувати однакові пари і клікати на них мишкою для видалення. Але врахуйте, що блоки маджонга не повинні бути заблоковані сусідніми по обидва боки. З'єднуйте однакові плитки і ставайте справжнім Королем Маджонга! Бажаємо весело проводити час і домогтися бажаної перемоги!

Тут розташована онлайн гра Король Маджонга, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8177966101695 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 236)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Mahjong King.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 236 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри