Гра Mine-Craft.io

{джерело}
<?php
$document = JFactory::getDocument();
$document->addStyleDeclaration('.flexWrap{display:flex;flex-flow:row nowrap;justify-content:center;align-items:center}.flexItem1{flex:1 1 10%}.flexItem2{flex:1 1 1 90%}');

?>
{/source}

Гра Mine-Craft.io - це ще один клон популярної гри Майнкрафт. Тут, як і в реальній грі, ви можете грати з іншими гравцями в режимі онлайн і робити все те ж саме. Здобувайте ресурси, будуйте будинки і споруджуйте механізми, заводьте друзів, захищайтеся від злих крипів ночами і агресивних гравців. Єдина відмінність це відсутність 3Д графіки і виду від першого гравця. Тут виграєте з 2Д графікою і дивитеся зверху на все ігрове поле, а також на свого персонажа.

Обирайте сервер із найменшою затримкою, потім обирайте скін-іконку вашого персонажа і приступайте до гри. Використовуйте верстак для крафту предметів. Побудуйте свій особистий будинок із ліжком і використовуйте портали для переміщення в печери, у пекло і край. Попереду на вас чекає безліч пригод і веселих подвигів, разом з іншими гравцями, які неодмінно стануть вашими друзями. Грайте і постарайтеся стати найкращим гравцем і посісти рекордне місце в списку лідерів. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Mine-Craft.io, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4023083605676 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 24173)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран

Ресурси в грі регенеруються протягом 30 хвилин.

Для крафту предметів вам необхідний верстак. Біля нижньої частини екрана розташований інвентар швидкого доступу. Виберіть верстак, клацнувши по ньому лівою кнопкою миші в інвентарі швидкого доступу. Потім у будь-якому місці навколо вашого персонажа поставте верстак, натиснувши праву кнопку миші. Щоб відкрити верстак натисніть на нього правою кнопкою миші. У правій частині вікна, що відкрилося, розташовані предмети та їхні рецепти. Коли ви зберете всі необхідні ресурси для крафту предмета, що вас цікавить, натисніть кнопку "Створити". Створений предмет з'явиться в спеціальному слоті ліворуч від списку рецептів. Мишкою перемістіть створений предмет в інвентар вашого гравця, який розташовується в центрі вікна. Ліворуч від інвентарю гравця знаходиться інвентар броні (1 слот). Щоб одягти броню потрібно її спочатку створити, а потім перетягнути в інвентар для броні.

Будинок із ліжком

Коли ви побудуєте собі будинок, поставте ліжко і натисніть на нього правою кнопкою миші, щоб прив'язати його до команди /home. Тепер де б ви не були, введіть команду /home і ви опинитеся у своєму ліжку.

Портал у печеру

Добуваючи ресурси, ви періодично будете натикатися на портали в печери. Для телепортування потрібно встати на портал і натиснути на нього правою кнопкою миші. Після телепортації ви з'явитеся поруч із порталом у верхній світ, звідки прийшли. У Печерах ви знайдете більше ресурсів, червоний пил, золото й алмази. Але й більше небезпеки: ніч і ворожі моби. Тож без броні недосвідченим гравцям там надто небезпечно.

Портал у пекло

Портал у пекло необхідно створити самому з обсидіана й активувати його кресалом, клікнувши по обсидіану правою кнопкою миші. У пеклі ви зможете добути світлопил та інші ресурси.

Портал у край

Портал у край телепортує у світ краю, де панує бос Дракон краю і безліч ендерменів. Щоб знайти портал у печеру, в якій знаходиться портал у край, вам потрібно кинути око ендера на праву кнопку миші. Портал знаходиться в тій стороні куди полетіло око ендера. Коли ви знайдете портал у край, необхідно його активувати, вставивши очі ендера в портал. Щоб убити дракона, необхідно знищити всі кристали краю, що регенерують здоров'я дракона, потім убити самого дракона.

На цьому поки що все. Бажаємо гарної гри! ? ?

Керування у грі:
  • - переміщення
  • - відкрити / закрити інвентар гравця.
  • - запустити
  • - чат
  • - атака (утримувати постріл із лука).
  • - дія (покласти блок, відкрити інвентар блоку, використати телепорт)
  • - - перемикання активного елемента у швидкий інвентар
  • - скинути активний елемент
  • - закрити активне вікно / відкрити ігрове меню.

Основні команди чату:

/spawn - телепортуватися в spawn

/home - телепортуватися в ліжко

/team.list - список гравців у команді

/team.invite <ім'я гравця> - запросити гравця в команду

/team.kick <ім'я гравця> - викинути гравця з команди

/team.leave - покинути команду

/team.accept - прийняти запрошення команди

/sc - самогубство

Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Mine-Craft.io.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 24173 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри