Гра МайнКлікер

Ласкаво просимо в дивовижний світ Майнкрафта! Тут на вас завжди чекають незвичайні пригоди разом із кумедними персонажами кубічного всесвіту. Сьогодні ми приготували дуже незвичайну розвагу. У грі "МайнКлікер" приготуйтеся потренувати свої пальчики і гарненько попрацювати. Перед вами буде ігровий екран, який розділений на дві частини.

На правій частині екрана знаходяться персонажі і тварини, які і стануть вашою головною метою. Ви маєте клацати по істоті, поки вона не зникне, і на її місці одразу ж з'явиться наступний герой. Щоб перейти на наступний рівень, необхідно знищити десять створінь. Потім ви зможете переключитися на наступний блок. За знищення живих істот ви будете отримувати зелені монетки. Також, у грі будуть майнкрафт блоки, які потрібно руйнувати. За них ви отримаєте ресурси, які допоможуть посилитися.

У лівій частині гри знаходиться меню з поліпшеннями. За ресурси ви зможете купувати і покращувати зброю, а за монетки - наймати героїв, які будуть клікати автоматично. Це допоможе вам стати ще сильнішим і зробить справжнім чемпіоном! Ця гра сподобається як фанатам знаменитої гри Майнкрафт, так і любителям клікерів. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра МайнКлікер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2402161022533 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 7589)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — MineClicker.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 7589 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри