Екстремальний Макіяж

Дорогі дівчатка в сьогоднішній грі на вас чекає нереально екстремальний макіяж, в якому ви дізнаєтеся, яких зусиль потрібно докладати, щоб бути справжньою красунею. Адже не всі дівчата красиві від природи, деяким потрібно робити багато зусиль, щоб бути красивою. Гра "Екстремальний Макіяж" буде поділена на вісім етапів, які допоможуть вам зробити з некрасивої красивої дівчини справжню красуню, від якої буде неможливо відвести очі. Будьте дуже уважними і робіть все за підказками, які допомагатимуть вам протягом усієї гри. Якщо ви готові, то можете приступати до чудесного перетворення дівчини нашої героїні на справжню красуню. Дівчина, яка буде перед вами, сама по собі дуже хороша. Ось тільки із зовнішністю їй трохи не пощастило. Але якщо ви візьметеся за справу, то все буде просто ідеально. Перше, що псує зовнішність дівчини - це її проблемні зуби. Тому на початку повинні відвідати стоматологічну клініку, де усунете всі неполадки із зубами.

Тут розташована онлайн гра Екстремальний Макіяж, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Макіяж
3.8339485743381 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 15712)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран

Після того як ви побували у стоматолога і можете посміхатися на всі 34 зуба. Пересувайтеся до наступної сходинки для перетворення на справжню красуню, де вам потрібно будете усувати всі недоліки свого обличчя, а саме до пластичного хірурга. Ви безпосередньо братимете участь в операції і робитимете все, що скаже вам лікар.

Для початку вам потрібно зменшити ніс нашій героїні. Для цього потрібно взяти в руки скальпель і провести по червоних рисках, після чого негарний ніс стане дуже навіть привабливим.

Наступним проблемним місцем дівчини є її маленькі губи і зморшки, які вам потрібно буде прибрати з обличчя. Коли ви усунули всі недоліки на обличчі, вам необхідно відвідати спа салон, де за допомогою різних кремів ви можете привести шкіру обличчя до ладу.

Але ось більшу частину перетворення на красуню ви подолали, тепер вам залишаються сущі дрібниці. Наприклад позайматися в тринітарному залі, щоб відновити спортивну форму.

Так само не забудьте відвідати манікюрний салон, де ручки нашої героїні стануть красивими. Після цього перед вами відчиняться двері перукарського салону, де вам потрібно буде помити волосся дівчини і зробити їй гарну зачіску.

І ось до завершення, вам потрібно відвідати ще одне дуже важливе місце, а саме слон краси, де вам потрібно буде зробити найкрасивіший макіяж, який ви ще не робили. Перед вами буде великий вибір косметики, яку ви можете використовувати для макіяжу. Наприкінці підберіть нашій героїні гарне вбрання, доповніть образ прикрасами. Після чого "Екстремальний Макіяж" можна вважати завершеним.

Керування у грі:
Мишка.
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Extreme Makeover.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 15712 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри