Гра Майстер Приготування Слайма з Косметики 2

Ласкаво просимо в другу частину популярної гри серед дівчаток "Майстер Приготування Слайма з Косметики 2"! Сьогодні в цій грі ви будите створювати свій улюблений слайм з різної косметики. Всі багато дівчаток просто обожнюють слайм, вони купують його в магазинах або роблять його самі. Давайте сьогодні присвятимо час приготуванню слайму з косметики, щоб стати справжнім майстром, який буде вчити й інших його робити!

Слайм може мати багато різних кольорів і фактур. У грі ви зустрінете дівчинку Барбі, яка буде також допомагати вам з приготуванням слайму з косметики. Вона для цього дасть дасть вам всю свою косметику, аби вийшов найкращий слайм. Тому швидше приєднуйтесь до Барбі і зробіть безліч найкрасивіших і найцікавіших слаймів! Веселіться з Барбі, використовуйте всі будь-які матеріали, які вам сподобаються на ігровому полі, і створіть справжню прекрасну унікальну річ! Ну що, вперед? Бажаємо весело провести час і стати майстром приготування слайму!

Тут розташована онлайн гра Майстер Приготування Слайма з Косметики 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Макіяж
3.854748603352 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 716)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Makeup Slime Cooking Master 2.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 716 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри