Гра Зла Королева: Процедура для Скляної Шкіри

Дорогі дівчата! Ласкаво просимо до чудової гри "Зла Королева: Процедура для Скляної Шкіри", в якій ви зустрінете всіма відому королеву Малефісенту! Ви любите цю героїню? Вона дуже засмучена, що її прекрасні крила відрізали, які надавали їй незвичайної краси! Сьогодні ви маєте допомогти Злій Королеві позалицятися за її скляною шкірою, яка потребує великого догляду та прекрасного макіяжу! Готові? Тоді починаємо!

Ваше завдання в грі - слідувати за правильною інструкцією, яка вам буде підказувати на кожному етапі гри. Спочатку вам необхідно буде видалити з її обличчя макіяж, що розтікся, і нанести на її шкіру здорові креми, роблячи оздоровчі процедури з її обличчям. Після цього додайте на її скляну шкіру тональний крем, праймер і красивий бальзам для губ. Після цього під час завершення гри підніміть їй настрій красивим макіяжем і чудовим вбранням з новими крилами! Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Зла Королева: Процедура для Скляної Шкіри, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Макіяж
4.1030927835052 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 194)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Evil Queen Glass Skin Routine Influencer.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 194 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри