Гра Макіяж Своїми Руками: Салон СПА Перетворення 2

Сьогодні, у вас буде унікальна можливість зробити макіяж своїми руками! Ласкаво просимо до нашого спа-салону, де кожна дівчина зможе зробити комплексне перетворення, щоб виглядати найкрасивішою. Кожна дівчина мріє бути красивою, щоб виглядати доглянуто, необхідно робити безліч процедур. У нашому салоні краси, ви зможете допомагати дівчатам ставати красивими. Для цього, дотримуйтесь всіх інструкцій і намагайтеся зробити крутий догляд.

Як грати?

У грі на вас чекають дві милі дівчини, яким терміново потрібно зробити спа процедури. Вибирайте першу дівчину і беріться за роботу. Спочатку вислухайте побажання, а потім приступайте до макіяжу своїми руками. У нашої героїні проблеми з прищами на обличчі. Усунути їх можливо, але для цього необхідно виконати багато спа-процедур. Дотримуйтесь усіх підказок, щоб виконати всі дії в потрібному порядку і очистити обличчя дівчини. Після безлічі процедур, ви можете почати наносити косметику на очищене обличчя. Загляньте в косметичку, щоб вибрати красиву губну помаду, тіні для повік і туш для вій. Щоб образ був повноцінним, необхідно вибрати гарне вбрання, зачіску і прикраси. У вас дуже круто вийшло! Тепер можете повертатися до решти дівчат, щоб допомогти їм так само красиво виглядати. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Макіяж Своїми Руками: Салон СПА Перетворення 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Макіяж
4.2727272727273 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 165)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — DIY Makeup Salon SPA Makeover 2 .
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 165 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри