Гра Макіяж Для Подружки: Перетворення Повіки

Дівчатка, а ви любите робити макіяж своїм подружкам? Наносити косметику на обличчя - це дуже захопливий процес, який допомагає гарненько розслабитися. У сьогоднішній грі ви будете стилістом для своїх подруг, і вам належить зробити перетворення століття! Готові перевірити себе в ролі візажиста, який допоможе зробити не тільки макіяж, а й очистити обличчя від усіх недоліків. Тоді на вас чекає дивовижний ігровий процес у стилі АСМР, де ви зможете розслабитися!

Як грати?

До вас уже записалися практично всі подруги, які хочуть собі ідеальне обличчя і макіяж. Давайте почнемо з першої дівчини, у якої дуже серозні проблеми зі шкірою на обличчі. Наша перша героїня не робила комплексний догляд за шкірою, і в результаті в неї з'явився висип і багато інших недоліків. Ваше завдання - допомогти подрузі та привести її обличчя до ладу. Зробіть маску для обличчя, усуньте всі прищі. Після всіх процедур нерівний тон шкіри, тьмяний колір обличчя зникне. Тепер можете починати робити макіяж. Використовуйте всю косметику і створіть крутий образ! Ви тільки подивіться на результат до і після. Ви справжній майстер! Продовжуйте так само і допоможіть усім подругам стати красунями!

Тут розташована онлайн гра Макіяж Для Подружки: Перетворення Повіки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Макіяж
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Makeup For Girlfriend: Eyelid Makeover.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 4 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри