Гра Красуня Тейлор Супергерой: Швидка допомога

Крихітка, репетируючи номер, впала з вікна й дістала забої. У грі Малятко Тейлор Супергерой Швидка Допомога належить надати їй кваліфіковану медичну допомогу. На екрані перед вами з'явиться дівчинка, яка перебуватиме вдома. Вам потрібно буде уважно оглянути її, щоб діагностувати удари. Ваше завдання - дотримуючись підказок на екрані, виконати низку дій, спрямованих на лікування Тейлор. Коли ви закінчите, дівчинка знову буде повністю здорова.

Як грати?

Готові відчути себе в лікарем? Тоді давайте починати! Тейлор вибрала собі костюм на Геловін дівчинки супергероя. Коли, вона готували номер для приставлення, щось пішло не так, і малятко впало і розбило скло. Тепер їй терміново потрібна швидка допомога. Тейлор уже в лікарні, давайте швидше зробіть огляд і приступайте до надання допомоги. Витягніть з тіла осколки скла, обробіть рани, дайте прийняти таблетку від болю. Намагайтеся дотримуватися всіх вказівок і у вас вийде вилікувати Тейлор. Для підняття настрою, виберіть малятку гарний костюм на виписку. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Красуня Тейлор Супергерой: Швидка допомога, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0135135135135 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 148)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Baby Taylor Superhero Emergency.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 148 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри