Гра Центр догляду за тваринами Малятка Тейлор

Настало літо, а це означає, що малятку Тейлор більше не потрібно ходити в садок. Дівчинка засмутилася, адже вона не любить сидіти без діла. Щоб підняти дитині настрій, батьки вирішили влаштувати її в центр по догляду за тваринами. Дізнавшись про це, Тейлор дуже зраділа і вже готова приступити до роботи. Але без вас їй не обійтися! Допоможіть Тейлор у догляді за тваринами і весело проведіть час.

Як грати?

Крихітка Тейлор уже зібрала все необхідне і чекає на вас у центрі в місці з тваринами, за якими потрібно доглядати. Давайте виберемо першого вихованця, щоб дізнатися, що ж робити далі. Перший пацієнт у нас кішечка. Вона бігає по автопарковці, вам потрібно її виманити. Використовуйте іграшки, щоб кішечка вилізла з під машини і висмоліть її оглянути. У вас вийшло! Тепер давайте допоможемо кішці і приведемо її до ладу. Дотримуйтесь усіх вказівок, щоб зробити правильне лікування. Протріть і закапайте очі, усуньте всіх паразитів, які ховаються в шерсті кішки. Пройдіть усі етапи догляду, щоб кішечка була щаслива. Коли перший пацієнт буде повністю готовий, можете брати собі нового пацієнта у якого своя дивовижна історія. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Центр догляду за тваринами Малятка Тейлор, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.8333333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 102)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Baby Taylor Pet Care Center .
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 102 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри