Гра Малятко Тейлор: Макіяж Маленької Принцеси

Малятко Тейлор збирається відвідати бал, де потрібно прийти в образі казкового персонажа. Тейлор дуже любить такі заходи, але цього разу вона зовсім не встигла підготуватися. Крихітка просить вас про допомогу, адже тільки вам вона зможе довірити створення свого образу. Допоможіть Тейлор перетворитися на русалоньку або милу фею. Для цього пройдіть важливі етапи з макіяжу, манікюру і казкового вбрання, які допоможуть створити чарівний образ. Мерщій заходьте грати та беріться за роботу!

Як грати?

Крихітка Тейлор, вже підготувала для вас чотири етапи, які вам необхідно пройти, щоб створити ідеальний образ. Давайте почнемо з макіяжу, у вашому розпорядженні буде вся необхідна дитяча косметика, яку ви зможете використовувати, щоб створити крутий макіяж. Але спершу, очистіть обличчя і зробіть корисні маски для обличчя. Далі можете переходити до наступного етапу, де потрібно зробити гарну зачіску. Для початку постарайтеся усунути всі предмети з волосся Тейлор, а також добре помити волосся, щоб воно стало чистим і слухняним для створення зачіски. Попереду вас чекає ще два важливих підготовчих процеси, вибрати вбрання і зробити манікюр. Після всіх змін, малятко готове вирушити на бал. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Малятко Тейлор: Макіяж Маленької Принцеси, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9166666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 48)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Baby Taylor Little Princess Makeover.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 48 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри