Гра Старий Маріо

У грі "Старий Маріо", ви зустрінетеся з популярним героєм, який встиг неабияк постаріти. Тепер вираз наш старий добрий друг Маріо набув трохи іншого сенсу. Колись спритний і жвавий Маріо перетворився на енергійного дідуся з ходунками для пересування. Незважаючи на свій солідний вік наш друг продовжує свої подорожі та постійно знаходить пригоди на свою сиву голову. Готові до нього приєднатися і разом подивитися, що сталося з Грибним Королівством через стільки років? Тоді, вперед!

Як грати?

На вас чекає подорож у три світи Супер Маріо. Ось тільки якщо в старій грі можна було просто пройти рівень і автоматично перейти на наступний, то тут все трохи інакше. Рівні будуть заблоковані, і щоб їх відкрити, потрібно розщедритися на певну суму і зібрати ключі для відкриття скринь. Золоті монетки ви збиратимете під час подорожі неймовірними землями Грибного Королівства.

Ви помітили, що вороги Супер Маріо теж постаріли? Тепер гриби Гумба стали схожі на сморчків, а черепахи Купа відростили вуса і поставили на голови інтелігентні казанки. Хоча, як і раніше, щоб їх знищити, потрібно просто стрибнути на них зверху. Ось тільки краще не провертати такі трюки з бомбами. Інакше вони вибухнуть, і наш герой загине разом із ворогами. Збирайте монетки, подорожуйте і покажіть усім, що Маріо так і залишився крутим і сміливим героєм, незважаючи на свій похилий вік. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Старий Маріо, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Маріо
4.1043956043956 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 364)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - йти
  • - стрибати
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Old Mario.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 364 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри