Гра Розмальовка з Наклейками: Маша і Ведмідь

Давненько ми не зустрічалися з Машею і Ведмедем! Цього разу вони підготували для вас круту новинку у вигляді розмальовки з наліпками. Ми зібрали для вас колекцію милих фото з Машею та її друзями, які вам необхідно оживити за допомогою яскравих фарб. Якщо ви хочете, щоб ваша розмальовка була оригінальною, ви можете прикрасити картинку за допомогою крутих наклейок і стікерів. Приєднуйтесь до нас і станьте справжнім художником, який готовий проявити свій творчий потенціал!

Як грати?

У грі на вас чекає інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, який з легкістю дасть вам змогу створювати справжні витвори мистецтва. Вам буде доступний широкий вибір кольорів, який дасть змогу проявити вашу фантазію. Виберіть першу розмальовку і приступайте до розфарбовування. Зверніть увагу, що за кожну завершену картинку ви отримуєте дорогоцінні алмази, які можна витрачати на купівлю нових стікерів. Намагайтеся розфарбовувати картинку і приділяти увагу найдрібнішим деталям. Якщо ви пропустите хоч одну деталь, ви не зможете зберегти свій результат і заробити алмази. Тому скористайтеся всіма налаштуваннями, щоб ваша розмальовка була повністю оздоблена. Зберіть свою особисту колекцію дивовижних розмальовок з Машею і Ведмедем. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Розмальовка з Наклейками: Маша і Ведмідь, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Coloring Book with Stickers: Masha and the Bear.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 5 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри