Гра Мийка Машин

Гра "Мийка Машин" надасть вам можливість навчиться мити різні машини і просто весело проводити час. Щодня безліч машин їздить по дорогах на яких може бути і вода. Деякі машини залишаються чистими довше за інших, тому що їздять акуратно, а інші машини можуть забруднитися за один день. Усе це залежить від виду машини, як, наприклад, трактор весь день риє землю, тому він забруднюється швидше за звичайну легкову машину, яка їздить містом, і так далі. Але загалом, всі машини рано чи пізно, доводиться заганяти на мийну станцію і починати мити.

Отже, у грі представлено більше 20-ти різних машин, серед яких є машина поліції, трактор, пожежна машина, спортивна, вантажна, автобус, джип та інші. Ви будете виступати в ролі досвідченого працівника мийки, який повинен вміти мити всі машини без винятку.

Починайте гру з найпершої доступної машини. Для початку потрібно очистити її від листя, потім помити напором води від бруду, потім видалити плями фарби і почистити колеса від бруду. Коли машинка блищатиме від чистоти, залишається тільки підкачати колеса і заправити паливо. Кожна добре вимита машина приносить вам зірочки, які потрібно для відкриття наступних машин. Що більше, краще і швидше ви митимете, то швидше навчитеся цього і зможете розблокувати всі машини, наприкінці яких на вас чекає навіть літак і корабель прибульців. Цікаво? Тоді давайте почнемо грати!

Тут розташована онлайн гра Мийка Машин, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Машини
4.0886541111621 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2177)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Car Wash.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 2177 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри