Гра Випробування Трюкових Машин 3

Гра "Випробування Трюкових Машин 3" - це крута гра про трюкові машини, в якій ви отримаєте масу задоволення і насолоди. Вам належить спробувати себе в ролі гонщика каскадера, який буде випробовувати трюкові машини на найрізноманітніших трасах. На вас чекають складні рівні зі складними треками, проїхати якими буде не просто.

У цій грі є такі машини як: мускул кари, джипи, фургони, мотоцикл і навіть автобус. Всі ці машини чекають виконання трюків і вони готові виконати будь-яку вашу дію. На кожній з ігрових трас на вас чекатимуть такі перешкоди як: трампліни, петлі, вогняні кільця, прірви, каміння та інше. Усі рівні в грі діляться на гоночні траси, траси умінь, траси головоломки, перегони з поїздами та інше.

Як грати?

Почніть грати і проходити веселі рівні просто зараз, і випробуйте себе, щоб отримати три зірки в кожному з рівнів! Просто тисніть на педаль газу і ваша машина рвоне вперед як скажена, щоб стрибати на найвищих трамплінах і виконувати перевороти, сальто та інші трюки. Зібравши побільше грошей, ви можете покращувати вашу машину в гаражі, а потім і зібрати хорошу суму грошей на купівлю нової машини. Кожна нова машина матиме вищі характеристики, ніж попередня, тож заради цього варто попрацювати і пограти!

Загалом на вас чекає 23 рівні на карті Арізона і ще 23 рівні на карті Порт. Усі рівні відкриваються в порядку черги і це правильно, адже інакше в грі не було б інтересу. Покращуйте і прокачуйте свою машину, встановивши новий мотор, ходову частину, колеса, амортизатори та інше.

Грайте і перемагайте, щоб стати гонщиком найкращим на планеті! Пройдіть рівні в Аризоні та відкрийте рівні міста і порту Сан-Франциско! Ганяйте вражаючими трасами на мосту Золоті Ворота. Остерігайтеся тролейбусів і поліцейських у Сан-Франциско, які переслідують вас на доріжках каскадерів. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Випробування Трюкових Машин 3, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Машини
3.7596355991591 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1427)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - пауза
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Stunt Car Challenge 3.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 1427 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри