Гра Тюнінг Машин 3Д

Гра "Тюнінг Машин 3Д" - це віріальний онлайн конфігуратор автомобілів, який дає можливість змінити зовнішній вигляд машини від А до Я. Гра охоплює всі можливі моделі легкових машин і джипів. Для того щоб почати тюнінг машини вам достатньо всього лише вибрати марку і модель авто, а потім дочекатися завантаження. Зміні та тюнінгу піддаються всі деталі автомобіля, крім ходової частини і двигуна. Ви можете змінити всі елементи кузова, колеса, колір кузова, скло та інше. Кузовні елементи можна розділити на такі групи: бампери, спідниці, накладки, пороги, розширювачі арок, капоти, спойлери, повітрозабірники та інше.

Гра має найширший вибір як моделей автомобілів так і деталей. Для кожної моделі машини підготовлені відповідні деталі, які неодмінно можна з легкістю встановити на це авто і не переживати, що деталь не підійде.

Усі хлопчаки мріють про тюнінг машини, адже більшість власників авто люблять хоч трохи докласти до нього свої руки. Хтось додасть вітрову планку на свій авто, а хтось переробить весь кузов до такої міри, що машину буде не впізнати. Все залежить від звичаїв і креативності. Гра також допоможе створити машину своєї мрії або приміряти різні деталі на ту чи іншу модель машини, щоб, можливо, в майбутньому втілити це в реальності.

Як грати?

Просто вибирайте марку машин, а потім модель. Після невеликого завантаження ви зможете розпочати тюнінг. Гортайте і перемикайте різні набори деталей у порядку черги. Для початку перефарбуйте авто в будь-який вподобаний колір. Потім виберіть деталі кузова, потім красиві диски і гуму. Ви можете зробити як просту машину в класичному стилі так і перегоновий авто. За допомогою готових комплектів деталей ви зможете одним клацанням перетворити будь-яке авто на вже готовий проект. По завершенню тюнінгу, ви можете зберегти створений автомобіль, завести його двигун, поділитися ним з друзями або ж приступити до тюнінгу іншої моделі.

Вибір моделей дійсно широкий, є такі відомі як: Тойота, БМВ, Ауді, Лада і десятки інших популярних марок, не кажучи вже про сотні моделей. Просто вибирайте будь-яку тачку і приступайте до тюнінгу. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Тюнінг Машин 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Машини
4.1029684601113 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2156)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Cars Tuning 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 2156 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри