Гра Дорога Хаосу: Перегони на бойових машинах

"Дорога Хаосу: Перегони на бойових машинах" - це неймовірно динамічна аркадна гра, в якій вам належить узяти участь в екстремальному заїзді по переповненій трасі! Попереду на вас чекає велика кількість захопливих рівнів, у кожному з яких вам необхідно подолати певну дистанцію, попутно знищуючи все на своєму шляху. Наприкінці кожного етапу вам доведеться битися з величезним могутнім босом, перемога над яким дасть змогу отримати щедру винагороду.

Як грати?

Затисніть ліву клавішу миші і переміщайте курсор у потрібному напрямку, щоб маневрувати в щільному трафіку. Ваша тачка буде обладнана трьома великокаліберними кулеметами, здатними перетворити на решето будь-який автомобіль, який наважиться перегородити вам шлях. Намагайтеся уникати зіткнень з іншими машинами, адже в іншому разі ви можете отримати сильні пошкодження. Підривайте карети швидкої допомоги для отримання аптечок, завдяки яким можна трохи відновити шкалу міцності. Також з деяких автомобілів будуть випадати різні поліпшення, що збільшують вашу вогневу міць. За успішне проходження випробувань ви зароблятимете гроші, які знадобляться для купівлі інших бойових спорткарів. Веселіться й отримуйте щоденні бонуси за вхід у гру!

Тут розташована онлайн гра Дорога Хаосу: Перегони на бойових машинах, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Машини
3.4444444444444 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 45)
Керування у грі:
  • - взаємодіяти
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Chaos Road: Combat Car Racing.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 45 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри