Гра Флаппі Берд: Математичні рівняння

Ласкаво просимо в захопливу гру "Флаппі Берд: Математичні рівняння"! Ця унікальна аркадна гра, натхненна Flappy Birds, додає освітній акцент до вашої ігрової практики. Ваше завдання - спрямувати птаха через правильні відповіді на математичні запитання, засновані на множенні. Тепер грати в улюблену Флаппі Берд стало ще цікавіше, адже заодно можна і повторювати таблицю множення. Виберіть правильну відповідь на кожне запитання, щоб заробити очки і продовжувати свій політ. У режимі змагання кожен проліт через правильну відповідь принесе вам очки, і ваше завдання - набрати якомога більше очок. У режимі Фан ви можете практикуватися в управлінні грою без оцінок і рівнянь.

Як грати?

Управління в грі здійснюється шляхом клацання лівою кнопкою миші по ігровому екрану. Ваш птах буде поступово опускатися, тому вам потрібно буде активно піднімати його, щоб пролетіти через проміжки між стовбурами дерев. Остерігайтеся зіткнень із землею або деревами, і намагайтеся утримуватися в повітрі якомога довше. У режимі змагання кожне рівняння з'являється на екрані, і ви повинні вибрати правильну відповідь, щоб птах пролетів через відповідний проміжок. Помилкова відповідь призведе до зіткнення і розбивання птаха. За кожну правильну відповідь ви заробите очки.

Чи готові ви прийняти виклик і продемонструвати свою майстерність в управлінні птахом, відповідаючи на математичні запитання? Чудово! Вперед!

Тут розташована онлайн гра Флаппі Берд: Математичні рівняння, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.2333333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 30)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Equations Flapping.
  • Вона отримала оцінку 3.2 з 5, проголосувало 30 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри