Гра Еволюція Котів Мемів, Максимальний Рівень

"Еволюція Котів Мемів, Максимальний Рівень" - це супер залипаюча гра, яка стане справжнім убивцею вільного часу. Ви не помилилися! Цей клікер справді може затягнути вас із реальності у світ кумедних котиків не просто на кілька годин, а на цілий день! Звучить не дуже правдоподібно, але зараз ви самі в усьому переконаєтеся. Готові? За справу!

Як грати?

На екрані буде великий резервуар, куди ви будете скидати кішок різних мастей і порід. Деякі з них вам будуть добре знайомі, тому що вже встигли стати популярними мемами. Найпершою буде кішка породи сфінкс, а грандіозним фінішним комбо виявиться всіма улюблений Шайлушай. Вам потрібно зробити так, щоб однакові коти з'єднувалися між собою. Для цього скидайте їх максимально близько, тоді дві кішки перетворяться на нового персонажа. У лівому верхньому кутку зображатиметься наступний кіт, а в правому кутку - опція для струшування резервуара. Уважно стежте за тим, щоб мемчики не заповнили весь простір до верхньої точки, інакше ви програєте. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Еволюція Котів Мемів, Максимальний Рівень, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Меми
3.6488549618321 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 131)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Evolution of Cat Memes, Maximum Level.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 131 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри