Гра З'єднуй Желейних Ведмедиків: Фізика Слаймів

"З'єднуй Желейних Ведмедиків: Фізика Слаймів" - це дуже захоплива і цікава гра для любителів жанру ігор 2048! Ви вирушите до наймиліших ведмежат, які перетворилися на желейних персонажів і готові віддати вам весь свій час, подарувавши чудові та позитивні емоції! Ці желейні створіння люблять грати і весело проводити час, тому на вас чекає безліч рівнів і купа яскравих вражень. Настав час приєднатися до цих пустотливих героїв і проявити всі свої навички злиття! Готові? Тоді не витрачайте часу даремно і починайте грати!

Як грати?

Перед собою ви побачите миле ігрове поле, на якому ви повинні скидати ведмедиків у певне місце. Ваше завдання полягає в тому, що ви повинні з'єднувати желеподібних ведмедиків у стилі 2048. Ці веселі хлопці мають унікальну фізику желе, що робить ігровий процес незвичайним і дуже захопливим. Кидайте ведмедика вниз до такого ж за кольором, після чого вони об'єднаються і ви отримаєте нового ведмедя. Кожне з'єднання приносить вам очки і золото. Їх можна використовувати для купівлі райдужних ведмедиків і магніту, які зможуть трошки спустошити ігрове поле. Пориньте у світ желеек, покращуйте свої навички і насолоджуйтеся грою! Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра З'єднуй Желейних Ведмедиків: Фізика Слаймів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Merge
3.75 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 16)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Merge Gummy Bears: Slime Physics.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 16 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри