Гра Найкращі Друзі: Ретро-мода про Подорожі в Часі

А давайте разом із вами здійснимо подорож у часі! Ви тільки уявіть, що у вас є можливість побувати в різних століттях і дізнатися все про ретро-моду минулих часів. У грі ви познайомитеся з найкращими друзями, які вирішили на свій страх і ризик вирушити в ретро-подорож і приміряти на себе дивовижні вбрання тих часів. А ви готові до незабутніх пригод, які допоможуть вам вивчити всі секрети ретро моди? Тоді сідайте зручніше і насолоджуйтеся процесом!

Як грати?

На вас чекає наша фантастична четвірка модниць, які заради крутих образів, готові випробувати машину часу. Давайте дізнаємося як це працює! Насамперед давайте виберемо одну з дівчат, а потім натисніть велику кнопку, щоб запустити машину часу і дізнатися, в який рік відправиться наша героїня. Не бійтеся все під контролем! Ну ж подивимося в яке століття або рік відправиться наша перша дівчина, ви тільки погляньте це ж 1950 рік. А це означає, що на нас чекають чарівні ретро вбрання, стильні стрижки та аксесуари, від яких неможливо відірвати погляд. Скоріше відкрийте шафу, щоб одягни дівчину і подивитися, який же насправді вигляд має ретро-мода. У вас вийшов фантастичний образ, продовжуйте в тому ж дусі і не забувайте, що попереду на вас чекає ще три подорожі в часі і багато ретро вбрання. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Найкращі Друзі: Ретро-мода про Подорожі в Часі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Мода
4.5384615384615 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 52)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — BFFs Retro Time Travel Fashion.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 52 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри