Найкращі Друзі Проти Хуліганів: Модне суперництво

Сьогодні на вас чекає суперництво століття, де найкращі друзі битимуться проти хуліганів. Коли мова йде про модний батл, це завжди цікаво, адже можна багато дізнатися про всі новинки моди, які зараз у трендах. Тут ви будете стилістом для двох команд, одні з них справжні хуліганки, які одягаються у вуличному стилі і не люблять програвати. А другі милі дівчата, які є друзями, вони одягаються тільки за останніми новинками моди. Як думаєте, хто виграє? Давайте почнемо і все самі дізнаємося!

Як грати?

Ваше завдання - одягнути всіх учасниць, щоб вони змогли взяти участь у модному суперництві. Пориньте в їхній чудовий гардероб і підберіть наймодніші образи. Вам потрібно створити шість образів, які будуть оригінальними і стильними. Для кожної з дівчат необхідно не тільки вибрати гарний одяг, а й зробити відповідний макіяж. А ось і перша хуліганка, якій вже не терпиться зробити модне перевтілення. Почнемо з макіяжу! У вашому розпорядженні будуть всі необхідні косметичні засоби, які вам потрібно використовувати, щоб створити гарний образ. Далі переходьте в гардеробну, де зібрані всі наймодніші речі у вуличному стилі. Приміряйте кілька варіантів, щоб вибрати найбільш класний. Ще не забувайте вибрати прикраси, зачіску та аксесуари. Ну ось, перша красуня готова! Повертайтеся до решти дівчат, яким так само потрібно придумати нові образи і нарешті дізнатися, хто ж переможе!

Тут розташована онлайн гра Найкращі Друзі Проти Хуліганів: Модне суперництво, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Мода
3.9325 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 400)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — BFFs Vs Bullies: Fashion Rivalry.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 400 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри