Гра Лови Шик: Модний Образ із відкритими плечима

Дівчатка, а ви вже чули про новий тренд цього сезону? Ні! Тоді, ми вам зараз все розповімо і покажемо. Образ із відкритими плечима - ось що зараз у моді! Як вам така новинка? У грі ви познайомитеся з красунями з милого ансамблю "Лови Шик", які завжди в курсі всіх новинок і зможуть допомогти вам з вибором красивих образів. Хочете повеселитися, створюючи трендові вбрання, які будуть носити всі знаменитості. Тоді, ми чекаємо на вас!

Як грати?

Вирушайте в модну подорож, яка дасть вам змогу дізнатися всі секрети моди і стати найкрутішим дизайнером. А красуні з лови шик завжди будуть поруч, вони вже готові стати вашими моделями. Всього вам потрібно одягнути чотирьох красунь, які з нетерпінням чекають приміряти вбрання з відкритими плечима. Давайте заглянемо в гості до першої дівчини, і дізнаємося що цікавого є в її шафі. Не поспішайте одягнути перше вбрання, гарненько погляньте на весь асортимент, щоб вибрати найкраще вбрання. Так само зверніть увагу на безліч аксесуарів, у вигляді: окулярів, сумочок і прикраси із зачісками. Вони обов'язково мають бути присутніми в образі. Вийшло дуже навіть не погано, а це означає, що інстаграм дівчаток поповниться новими фото з трендовими новинками. Одягніть інших красунь і влаштуйте міні показ моди!

Тут розташована онлайн гра Лови Шик: Модний Образ із відкритими плечима, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Мода
4.2765957446809 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 47)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Lovie Chic’s Trendy Off Shoulder Look.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 47 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри