Гра Лови Шик: Костюми до Дня Святого Патрика

Приєднуйтесь до модниць з Лови Шик і приміряйте нові вбрання для святкування дня Святого Патрика. Ми дуже любимо це свято, найбільше до душі зелені відтінки, які присутні в гардеробі і не тільки. Сьогодні ви допомагатимете дівчатам підібрати гарні образи, щоб вирушити на вечірку на честь свята. Готові зануритися у світ усіх відтінків зеленого? Тоді, давайте починати!

Як грати?

У грі на вас чекатимуть чотири дівчини з модного співтовариства лови шик. Ваше завдання, одягнути всіх красунь, щоб їхні образи були найкрасивішими на святі. Перша модниця, вже готова показати вам свій гардероб. Давайте разом вивчимо колекцію яскравих зелених ансамблів, аксесуарів і стилів в ірландському стилі. Після, можете вибирати речі і приміряти їх на нашу героїню, щоб сукня або костюм сіли ідеально. Потім, виберіть гарні аксесуари і зачіску з сумочкою, щоб доповнити образ. Ви тільки подивіться, як нашій героїні пасує зелений відтінок. Далі, вам потрібно повернутися до решти красунь і підібрати їм такі ж гарні костюми до дня Святого Патрика. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Лови Шик: Костюми до Дня Святого Патрика, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Мода
4.4375 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 48)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Lovie Chic’s St Patricks Day Costumes.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 48 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри