Гра Модниця: Акварельна фентезійна сукня в акварелі

Приєднуйтесь до милих модниць, які готові розповісти вам секрети про всі новинки у світі моди. А ви знали, що в моду знову повернулися акварельні сукні, вони ніби з фантазійного світу, який підкорює безліччю відтінків пастельних кольорів. Принцеси Аріель, Рапунцель і Ельза, готові приміряти сукні в цьому стилі, а ви їм у цьому допоможете! Приєднуйтесь до принцес і підберіть їм гарні образи!

Як грати?

Принцеса Рапунцель готова почати зміну образу і весело провести з вами час. Насамперед, вам необхідно зробити макіяж, він повинен бити ніжним і стильним. Використовуйте тіні для повік, туш, рум'яна, хайлайтер та інші косметичні засоби, щоб створити крутий макіяж. Потім давайте подивимося, які акварельні вбрання є в нашій шафі. Тут на вас чекає величезний вибір не тільки суконь, а й спідниць, топів та інших елементів одягу. Скомбінуйте свій варіант або ж виберіть акварельне плаття і доповніть образ аксесуарами. Ви тільки подивіться, який фантастичний образ у нас вийшов. Принцеса Ельза і Аріель, все ніяк не можуть дочекатися, щоб ви підібрали їм такий же стильний образ. По завершенню гри, зробіть гарне фото і прикрасьте його за допомогою різних фільтрів. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Модниця: Акварельна фентезійна сукня в акварелі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Мода
3.53125 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 32)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fashionista Watercolor Fantasy Dress .
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 32 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри