Гра Розіграй #Бившого Хлопця Помста за Розставання

А ви знаєте, що помста буває солодкою? Учениці Школи Монстрів - Дракулаурі, прийшла ідея, розіграти свого колишнього хлопця. А ви готові прийти їй на допомогу? Запевняємо вас, ні хто не постраждає, ми всього лише трохи пожартуємо над шкідливим хлопцем, який образив Дракулауру і залишив її одну. Після експериментів, які ви зробите з принцом, ви маєте допомогти дівчині привести себе до ладу, щоб вона виглядала як гідна принцеса, і хлопець зрозумів, що він втратив.

Як грати?

Щоб розіграти свого колишнього, Дракулаура запросила його в лабораторію, де вона зможе приготувати зілля і пригостити ним хлопця. Давайте допоможемо дівчині та змішаємо всі огидні інгредієнти. Коли зілля буде готове, хлопець буде шокований результатом і помста за розставання буде виконана. Тепер вирушайте з Дракулаурою в кімнату і зробіть їй крутий макіяж і підберіть гарне вбрання. Постарайтеся створити найкрасивіший образ, щоб в результаті, вона виглядала як справжня принцеса. Можливо після побаченого, колишній хлопець проситиме у дівчини вибачення, але не факт, що на нього чекає помилування. Веселіться!

Тут розташована онлайн гра Розіграй #Бившого Хлопця Помста за Розставання, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6705882352941 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 85)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Prank the #ExBoyfriend Break Up Revenge .
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 85 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри