Гра Дівчата-монстри в Гламурному Готичному Стилі

А ви вже бачили новий тренд? Учениці Школи Монстр Хай вирішили приміряти на себе готичний стиль. Давайте допоможемо нашим модницям і підберемо для них круте вбрання. Готичний стиль приховує в собі багато цікавого, макіяж в темних відтінках, чорний одяг з красивими мереживами і багато унікальних аксесуарів. Все це, чекає на вас у нашій новій грі разом з милашками Монстр Хай.

Як грати?

У грі на вас чекатимуть шість красунь, які дуже люблять вибирати собі стильні вбрання. Ваше завдання допомогти кожній з дівчат і вибрати для неї вбрання в готичному стилі. Почнемо з Дракулаури, наш милий вампір дуже любить чорний колір, тільки в поєднанні з рожевим. Упевнені, що в гардеробі, ви знайдете відповідний варіант. Пройдіться всіма налаштуваннями, щоб не пропустити жодного важливого елемента в гардеробі. Так само, не забуваємо про прикраси, зачіску і макіяж. Дракулаура має дуже крутий вигляд, ви молодець! Давайте тепер, повернемося до решти дівчаток і так само підберемо для них стильне вбрання. Наприкінці гри влаштуйте міні показ мод, щоб зробити гарні фото для соціальних мереж. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Дівчата-монстри в Гламурному Готичному Стилі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7064220183486 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 109)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Monster Girls Glam Goth Style.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 109 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри