Гра Злий Орк

У новій грі "Злий Орк", ви візьмете на себе роль героя, який завжди готовий прийти на допомогу невинним. Нещодавно на невелике село напала армія орків. Моторошні чудовиська зібралися захопити село і перетворити його на згарище. Щоб цього не сталося, на допомогу поспішає відважний воїн. Щоб розгромити орду чудовиськ, йому знадобитися тільки катапульта і кілька снарядів. З таким крихітним набором він зможе знищити навіть найсильнішого ворога.

Щоб почати гру, виберіть режим складності - легкий або складний. Новачкам краще почати з легкого режиму, а досвідчені геймери зможуть себе перевірити в складнішому режимі. Попереду на вас чекає п'ятнадцять рівнів, де вам належить продемонструвати свою влучність і окомір. Злі орки стоятимуть на конструкціях у правому кутку гри. Ви ж будете стояти по інший бік і метати в них ядра у вигляді черепів. Щоб влучити в чудовисько, необхідно вибрати траєкторію запуску і силу кидка. Тоді ймовірність влучити в ціль збільшитися в кілька разів.

Іноді орки ховатимуться за кам'яними блоками і скляними цеглинками. Якщо скло можна запросто розбити, то камінь залишиться незламним. Зате ви зможете вистрілити так, щоб конструкція впала і завалила орків. Також, запускайте черепи в динаміт, щоб підірвати чудовиськ. Тепер порятунок села залежить тільки від вас. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Злий Орк, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0892307692308 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 650)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Angry ORK.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 650 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри