Гра Морський Бій на папері

Гра "Морський Бій на папері" - це та найцікавіша і найзахопливіша гра, в яку ми грали на листочках, адже для цього всього потрібен був тільки листочок в клітинку і олівець. Багато хто згадає цю гру за такими фразами: "Повз!", "Поранений!", "Убитий!" - такі фрази часто можна було почути за шкільними партами.

Багато часу вже минуло, але гра не забулася, а тільки стала ще популярнішою! Зараз вам не знадобиться ручка і аркуш, досить просто натиснути кнопку грати і згадати ті колишні емоції від гри. Вам достатньо буде вибрати кораблі і розмістити їх куди вам буде завгодно. Поле в грі стандартне, як і раніше 10х10 клітинок. І традиційні кораблі: один чотирьох палубний, два трьох палубних, три двох палубних і чотири однопалубних. Обравши режим проти комп'ютера ви можете одразу починати бій. Також є режим на двох - тут вам потрібно буде розставити кораблі по черзі і тільки після цього почати дружній бій!

Як грати?

У грі "Морський Бій на папері", гравцеві надається можливість бити по одній з обраної ним клітини суперника. Якщо ви влучите, то на клітині з'явиться червоний хрестик, і ви матимете можливість зробити ще одне влучання. У разі знищення всього корабля навколо нього забарвляться всі клітини в синій колір, але якщо ви промахнетеся, то хід перейде супернику. У разі промаху вся клітина забарвиться в синій колір.

Бажаємо вам удачі на морському полі битви!

Тут розташована онлайн гра Морський Бій на папері, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.062184220754 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2573)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sea Battleship on Paper.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 2573 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри