Гра Стрибай у Ритм під Хіт: Котяча Дискотека 2

Вітаємо вас у веселій і приголомшливій грі під назвою "Стрибай у Ритм під Хіт: Котяча Дискотека 2". Це друга частина чудової пригоди кавайних кошенят у світі поп-музики! У цій версії гри наші милі кошенята вирушили в зимову казку і хочуть поділитися з вами своїми приголомшливими враженнями! Саме тут вони відчувають себе як вдома, адже вони можуть здійснювати найкрасивіші стрибки по плитках, підспівуючи під улюблену різдвяну музику! У цьому куточку казкової країни милі створіння також вирішили влаштувати дискотеку і будуть раді бачити вас тут! Відправляйтеся до веселих хлопців і допоможіть їм зробити це новорічне свято найкращим у їхньому музичному житті!

Як грати?

Ваше головне завдання - дійти до кінця рівня, стрибаючи плитками в такт музиці. Вибирайте нову новорічну мелодію і робіть найкрасивіші стрибки по плитках! Керуйте своїм першим котиком так, щоб він не впав. Вам не можна пропускати плитки, адже гарний кінець полягає в завершенні якомога більшої кількості рівнів і відкритті всіх пісень цієї чарівної дискотеки. А щоб розблокувати нових милих котиків і найпопулярніші треки, вам необхідно збирати на шляху монетки. Вони будуть для вас немов зоряні блискітки на танцполі! Влаштуйте цим прекрасним тваринам свято і проведіть самі весело час. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Стрибай у Ритм під Хіт: Котяча Дискотека 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Музика
4.56 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 25)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Jump in Rhythm to the Hit: Cat Disco 2.
  • Вона отримала оцінку 4.6 з 5, проголосувало 25 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри