Гра Дует Котів: Мила Котяча Новорічна Музика

"Дует Котів: Мила Котяча Новорічна Музика" - це захоплива та весела музична гра, що занурить вас у світ, наповнений нашими улюбленими котячими голосами! У вас є можливість стати справжнім режисером милого котячого дуету, одночасно керуючи двома чарівними котиками або ділячи це зі своїм найкращим другом. Ви знали, що коти вміють не тільки ловити мишей, а й навіть співати та грати під сучасні популярні композиції! Готові взаємодіяти з кішками просто косанням екрана і допомагати їм співати в цій чудовій і музичній грі? Тоді швидше починайте грати!

Як грати?

Ваше завдання - керувати обома кішками, рухаючи їх у різні боки, щоб ловити ноти і створювати гармонійну музику. З кожним натисканням на екран кішки виконуватимуть різні мелодії з чудовим вокалом, наповнюючи весь ігровий простір чудовою звуковою атмосферою. Кличте до себе друга і створюйте найкраще виконання цих милих кішок разом, щоб потім дізнатися, хто з вас стане найкращим режисером у цьому захопливому котячому домі. У режимі новорічної пригоди допомагайте пухнастикам спритно ловити падаючі солодкі брикети морозива, підтримуючи приголомшливий музичний настрій. На вас чекає на вибір безліч пісень, різних кошенят і їхня улюблена їжа, яку ви зможете купити за допомогою зароблених монет за правильне виконання пісень вашого дуету. Пориньте в цю веселу пригоду і чудово проведіть час. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Дует Котів: Мила Котяча Новорічна Музика, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Музика
4.1421319796954 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 197)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • // - управління кішки зліва
  • // - управління кішки праворуч
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Duet Cats: Cute Cat Music New Year.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 197 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри