Гра Врятуйте вечірку Моїх улюбленців на Двох

"Врятуйте вечірку Моїх улюбленців на Двох" - це чарівна дитяча гра, де ви станете справжнім героєм і врятуєте маленьких звіряток від лютих бджіл. Тут вам знадобитися не тільки гарний настрій, а й трохи стратегічного мислення. Ви готові продемонструвати чудеса кмітливості та провчити злісних комах, які ображають слабких? Тоді, приготуйтеся до мозкового штурму!

Як грати?

Гра складається з двох режимів - на одного і на двох гравців. А це означає, що ви зможете грати, як у гордій самоті, так і в дружній компанії друга. Тож, обирайте, що вам більше до душі та беріться до справи! Спочатку головним героєм буде маленький песик, а в режимі на двох до нього приєднається кошеня. Ваше завдання - за допомогою чарівного олівця намалювати фігуру або конструкцію, яка допоможе захистити малюків від сердитих бджілок. Якщо потрапите в глухий кут і застрягнете на одному рівні, не хвилюйтеся. Завжди можна взяти підказку і продовжити нашу казкову епопею! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Врятуйте вечірку Моїх улюбленців на Двох, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7218045112782 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 133)
Управління для першого гравця:
  • / + - малювати

Управління для другого гравця:
  • + - малювати
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Save My Pet Party for 2 Players.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 133 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри