Гра Пол Це Лава 3Д

Зараз буде дуже гаряче! А знаєте чому? Тому, що підлога це лава! Ви гратимете хлопчиною, який від нудьги придумав для себе нову розвагу. Хлопчисько уявив, що вся підлога в будинку перетворилася на вогняну лаву. Це означає, що будь-який дотик до підлоги моментально спопелить хлопчину і перетворить на вугіллячко. Щоб цього не сталося, потрібно стрибати по меблях і не торкатися підлоги.

Як грати?

У грі "Пол Це Лава 3Д" на вас чекають дивовижні пригоди. Ви гратимете малюком, який вирішив кинути виклик своїй спритності й обійти весь будинок, не торкаючись підлоги. Це буде непросто, зате дуже весело! Щойно почнеться забіг, у будинку не буде нічого дивного. Підлога буде колишньою і ніде не буде ні натяку на вогняну магму. Але варто вам пробігти всього нічого, як підлогу покриє лава.

Тепер потрібно стрибати тільки по високих предметах: ліжках, тумбочках, столах та інших предметах. Якщо ви торкнетеся лави, то втратите одне життя. Всього у вас буде три життя, але ви зможете поповнити запаси життів, збираючи сердечка. Продемонструйте свою спритність і швидкість реакції, щоб подолати найдовшу дистанцію. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Пол Це Лава 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.207488299532 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 641)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — The Floor is Lava 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 641 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри